Správny vzťah k meditácii


Aký máte dnes deň ja chaotický od rána vybavujem riešim nákupy. Konečne som sa do strojila písať. Včera som mimochodom bola veľká búrka hrozná napršalo nám dnu cez zavreté okná padali aj krúpy. No des. Zajtra mám celý deň FREE DAY konečne. Poviem vám pravdu aj dnes keď toto napíšem chcem mať pokoj budem len čítať a oddychovať. Už som totálne prepracovaná. Už mám toto po krk. Potrebujem normálne týždeň voľna. Ale tak že bez roboty. Človek nemá kedy ani meditovať. Môj priateľ mi aj občas pošle nejaké tie videá o meditácii ja si vypočujem to je celý jednoducho nemám na to času. Pozerám aj ja raz za čas na internete tieto praktiky meditačné buď večer cez mobil alebo takto keď si dám prestávku chvíľu. Dala si oddych na pol hodinu som zdriemla aj to sa ráta. teraz som sa naobedovala aspoň trochu vegán tofu guláš. Ako často vlastne a ako dlho treba meditovať.

medituj kde chceš aj venku

Nie vôbec dôležité aby ste si stanovili tzv. presný čas kedy budete meditovať. Najlepšie je si vytvoriť tzv. primeraný program, aký vám vyhovuje. Vlastne kedy sa buďte venovať meditácii a dodržiavať ho postupmi a kedy budete pracovať. Nemá sa to zobrať ako nevyhnutnosť. Malo by sa meditovať síce dvakrát za deň ale ako komu vyhovuje. Ja ako kedy stíham buď ráno alebo večer alebo podľa nálady. Ono táto činnosť funguje aj pri určitých diétach. Mali by ste mať jasnú myseľ to je aby ste na nič iné nemysleli. Je najlepšie keď si stanovíte presný čas aj tzv. dĺžka Na začiatku sa odporúča maximálne pol hodina cvičiť. Nuž najlepšie to robiť každý deň po 5 minút. Dá sa to naučiť či už cez pc a podobne. Sú aj rôzne polohy ako napríklad lotosový kvet je to ideálna poloha býva to znázornené ako BUDDHA. Nohy si pevne spojíme vďaka tomu nemôžeme spadnúť ani ľan zaspať sa nedá.

rozcvičte sa

Budete sa najprv dostatočne rozcvičiť a určite budete po čase ohybné kolená a podobne. veľmi dôležitá je rozcvička. Ja som to jeden čas robila každý deň a po čase som bola ako guma ohybná. Voľakedy som robila gymnastiku. Na začiatok by som odporúčala tzv. polohu tureckého sedu môžete si skúšať na začiatok aj na stoličke. Alebo si len tak pokojne ľahnúť a uvoľniť sa ale sadnúť a nohy si vyrovnať. Pri tomto cvičení musíme vedieť aj dýchať a samozrejme sa preniesť ako keby do iného sveta mať privreté oči. Na toto je aj dobrá relaxačná hudba ktorú dostanete v obchode. Kde máte napríklad aj lieky kameňa tzv. ezoterika. Keď cvičíte meditáciu nesmiete to rýchlo ukončiť tým pádom by ste sa ochudobnili o veľkú mieru jej prínosu. Pamätajme na jednu vec technika nie je sám o seba cieľ ale podstata je ho stav ako sa budete cítiť po cvičení. Hurá do toho.